Refine

Coaching &
Counseling

De begeleiding

Intake
In dit gesprek maken we kennis met elkaar. Ik vind het erg belangrijk dat we een ‘klik’ ervaren, zodat we vertrouwen hebben in elkaar. Dit is minimaal wat nodig is voor een goede begeleiding.

De gesprekken
De gesprekken duren in principe een uur maar als je wilt kunnen we ook anderhalf uur voor een gesprek uittrekken. Het aantal gesprekken is nader te bepalen. Jij bent uniek en jouw proces dus ook.

Ervarings- en lichaamsgericht
Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van bepaalde methodieken zoals ademhalingsoefeningen of creatieve oefeningen. Door dit te doen ga je steeds meer ervaren wat je voelt en wordt je je steeds bewuster van je gedachten, je handelen en je lijf. Door alle facetten aan te spreken, wordt het niet alleen een proces van het hoofd, maar ook van het lijf en het hart!

Integratief
Jij bent uniek en dat vraagt om een eigen aanpak. Daarom sta jij centraal en niet de klacht. Er zijn veel verschillende factoren die de klacht beïnvloeden: je persoonlijkheid, je thuissituatie, je ontwikkeling op sociaal, emotioneel en fysiek vlak, ect. We gaan samen kijken naar jou als geheel.