Refine

Coaching &
Counseling

Je verhaal delen

Je kunt ook voor iets anders kiezen dan een heel begeleidingstraject.
Wat kan het fijn zijn om je hart te luchten! Om je verhaal te doen bij iemand.
Het helpt je om je gedachten te ordenen, dat wat je bezig houdt ‘uit je hoofd’ te halen en naar jezelf te luisteren. Het is behulpzaam om iemand te hebben die met aandacht luistert naar je verhaal en verdiepende vragen stelt… Daarbij geeft het je ook de kans om je verhaal eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Als je behoefte hebt om je verhaal te delen, kan het zo zijn dat je niet terecht kunt (of wilt!) bij je familie en/of vrienden. Misschien zijn ze niet beschikbaar omdat ze zelf teveel aan hun hoofd hebben. Of ze kunnen – om welke reden dan ook – niet met volledige aandacht bij jouw verhaal zijn. Misschien heb je niemand die dichtbij genoeg staat om je verhaal te kunnen delen. Maar het kan ook zijn dat het voor jou te moeilijk of pijnlijk is om jouw verhaal met ze te delen en heb je iemand nodig die onafhankelijk en objectief naar jouw verhaal kan luisteren.
Mocht je dat willen, dan ben je van harte welkom om je verhaal bij mij te komen doen. Het enige wat ik doe is luisteren en zo nodig vragen stellen. Op die manier kan je verder komen en doen wat voor jou nodig is.
Dit kan eenmalig, of – in overleg – meerdere keren.